Gerucht

Dit is ‘m dan: de nieuwe DJI Mavic 3

Na alle productdetails die afgelopen week verschenen over de aanstaande Mavic 3 van DJI zijn er nu ook een drietal eerste foto’s van de drone uitgelekt. De foto’s bevestigen het plaatje dat zich al begon af te tekenen: de Mavic 3 wordt een allround drone en een logische upgrade voor mensen die nu nog vliegen met de Mavic 2 Pro of Zoom, alhoewel het nog onduidelijk is of de Mavic 3 wel of geen Cx-label zal dragen. Van een revolutionair nieuw ontwerp is beslist geen sprake; wel lijkt de drone iets minder hoekig dan zijn voorganger. Het wachten is nu op de eerste beelden die met de Mavic 3 zijn geschoten!

NB. Check ook ons artikel met uitleg over de vraag of het op dit moment wel of niet zinvol is om nog een drone zonder Cx-label te kopen. En ben je benieuwd wat het verhaal is achter de totstandkoming van zo’n label? Check dan deze uitleg!

DJI Mavic 3

(Bron: OsitalV)

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier