Dit is ‘m dan: de nieuwe DJI Mavic 3

Na alle productdetails die afgelopen week verschenen over de aanstaande Mavic 3 van DJI zijn er nu ook een drietal eerste foto’s van de drone uitgelekt. De foto’s bevestigen het plaatje dat zich al begon af te tekenen: de Mavic 3 wordt een allround drone en een logische upgrade voor mensen die nu nog vliegen met de Mavic 2 Pro of Zoom, alhoewel het nog onduidelijk is of de Mavic 3 wel of geen Cx-label zal dragen. Van een revolutionair nieuw ontwerp is beslist geen sprake; wel lijkt de drone iets minder hoekig dan zijn voorganger. Het wachten is nu op de eerste beelden die met de Mavic 3 zijn geschoten!

NB. Check ook ons artikel met uitleg over de vraag of het op dit moment wel of niet zinvol is om nog een drone zonder Cx-label te kopen. En ben je benieuwd wat het verhaal is achter de totstandkoming van zo’n label? Check dan deze uitleg!

DJI Mavic 3

(Bron: OsitalV)

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!