Video

Kijken: drone filmt spectaculaire herfstkleuren in de Green Mountains

Het Green Mountain National Forest, gelegen in het hart van de Amerikaanse staat Vermont, is een uitgestrekt land van hardhoutbossen, prachtig uitgehouwen door gletsjers. Het bosgebied staat vooral bekend om de spectaculaire herfstkleuren. Het team van More Than Just Parks trok er op uit om de herfst in al zijn kleurenpracht vanuit de lucht vast te leggen.

Ieder jaar kijken miljoenen mensen over de hele wereld uit naar de herfst om te zien hoe de bladeren van kleur veranderen. Er is geen betere plek om dit op aarde te zien gebeuren dan het Green Mountain National Forest in Vermont.

De maker van deze video trok een week uit om het gebied te doorkruisen. “Ik heb de wereld rondgereisd op zoek naar de beste herfstkleur en heb spectaculaire bladeren gezien op epische plaatsen zoals de Great Smoky Mountains, Voyageurs, Acadia, Lake Huron, Utah’s Fish Lake, Kyoto en nog veel meer.

Tot op de dag van vandaag heb ik nog nooit iets gezien dat in de buurt komt van wat je kunt vinden in het Green Mountain National Forest van Vermont. Mijn laatste reis naar de Green Mountains was begin oktober 2021, om te proberen de piek van de herfstkleuren in Vermont te filmen. Onnodig te zeggen dat ik niet teleurgesteld was.”

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier