Achtergrond

Docu: hoe werken de delivery drones van Google-zusterbedrijf Wing?

Afgelopen donderdag werd voor het eerst in Nederland een maaltijd bezorgd per drone. De proefvlucht was een succes, maar toch zal het nog wel even duren voordat drone delivery gemeengoed is in Nederland. Hoe anders is dat in het buitenland: in verschillende steden vliegen de bezorgdrones van Google-zusterbedrijf Wing inmiddels af en aan. Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen? Norman Chan van Adam Savage’s Tested nam een kijkje achter de schermen bij het ontwikkelcentrum van Wing.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier