Video

Kijken: de langste cinematische FPV dronevideo tot nu toe

Ben je een fan van cinematische FPV dronevideo’s? Dan moet je beslist even goed gaan zitten voor deze creatie van Kerni FPV. Hij liet zijn FPV drone tijdens verschillende seizoenen lange afstanden afleggen over prachtige berglandschappen en compileerde de verschillende opnamen tot één lange cinematische 4K FPV dronevideo, met een lengte van maar liefst 3 uur. De beelden zijn betoverend om naar te kijken.

Kerni FPV: “Kort gezegd is dit absoluut de langste FPV-edit die ik ooit heb gemaakt: bijna drie uur met prachtige en verbazingwekkende lange-afstand FPV-vluchten over natuurlandschap en meer, en het resultaat is een unieke FPV-dronecompilatie. Het jaar 2020 was absoluut raar met alle lockdowns en onstabiele situaties, maar gelukkig kon ik de bergen in en mijn FPV drone laten vliegen.”

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

2 gedachten over “Kijken: de langste cinematische FPV dronevideo tot nu toe

  • W.P. van Gerdingen

    Wiebe,
    Kan ik deze film gebruiken om promotie te maken?
    Wim van Gerdingen

    Beantwoorden
    • Avatar foto Wiebe de Jager

      Hi Wim, ik kan daar geen toestemming voor geven, ik ben niet de maker van de video. Je kunt het beste even contact opnemen via het Youtubekanaal van de maker. Maar wat voor beelden heb je precies nodig dan? Waar wil je promotie voor maken?

      Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier