Kijken: Ural Autumn 2021

Herfstbeelden gemaakt met drones, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Deze keer nemen we je mee naar de Oeral, in Rusland. Evgeniy Kozhin runt daar het bedrijf CinemaDrone. Hij maakte prachtige beelden met zijn Inspire 2 met Zenmuse X5S camera. Leuk detail is dat Evgeniy zelf de muziek componeerde die de video begeleidt. Wil je meer zien van deze Russische dronepiloot, bezoek dan ook eens zijn Instagramaccount. Veel kijkplezier!

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over een volledige ROC vergunning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier