EHang toont zes gelijktijdig vliegende EH216 luchttaxi’s in nieuwe video

Het lijkt op een scène uit een sciencefictionfilm, maar het is toch echt werkelijkheid: in een nieuwe video toont het Chinese bedrijf EHang zes gelijktijdig vliegende luchttaxi’s. Het gaat om de tweepersoons EH216, waarmee in 2022 ook in Nederland testgevlogen zal worden. Met de video onderstreept EHang de mogelijkheden van Urban Air Mobility: de toestellen vliegen autonoom, zonder dat er een piloot aan boord zit.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over een volledige ROC vergunning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier