Deal

De beste Black Friday drone deals van 2021

Het zal je niet ontgaan zijn dat het vandaag Black Friday is. Op radio, tv en in de winkelstraat wordt je om de oren geslagen met kortingsacties en stuntprijzen. Ook drones en drone-accessoires zijn her en der in de aanbieding. Koopjesjagers kunnen tot en met 29 november – Cyber Monday – tientallen euro’s besparen op de aanschaf van een gloednieuwe drone. Tijd voor een overzicht met de beste Black Friday drone deals van 2021!


DJI Mavic Mini Fly More Combo: €70 korting

De originele DJI Mavic Mini (review) is nog altijd een geweldig hebbeding. De drone weegt nèt geen 250 gram en valt daarmee in de meest gunstige categorie qua regelgeving: je hoeft geen dronebewijs te hebben om ermee te mogen vliegen, registratie als dronepiloot bij de RDW volstaat. Dankzij de gestabiliseerde camera maak je haarscherpe foto’s in 12 megapixels en film je in 2,7K resolutie. De Fly More Combo bevat drie accu’s, waarmee je in totaal zo’n anderhalf uur kunt vliegen. Tot en met 29 november betaal je bij Bol.com en CameraNU.nl geen €399 maar €329 euro: €70 korting dus.


DJI Mavic Air 2 Fly More Combo: €180 korting

De DJI Mavic Air 2 (review) noemden wij ook wel ‘de meest veelzijdige drone’. En dat predikaat geldt nog altijd. Ondanks het zeer compacte formaat biedt deze drone een lange vliegtijd en prima cameraprestaties. Foto’s maken kan met maar liefst 48 megapixels. En video vastleggen doet-ie in 4K. Ook heeft de drone sensoren om obstakels te vermijden. ActiveTrack behoort ook tot de mogelijkheden. Je hebt wel een EU dronebewijs nodig om ermee te mogen vliegen. Bij Bol.com en CameraNU.nl betaal je tijdelijk €869 in plaats van €1.049, maar liefst €180 korting dus.


DJI Mavic 2 Zoom: €120 korting

De DJI Mavic 2 Zoom (review) bevat – de naam zegt het al – een zoomcamera waarmee je optisch kunt inzoomen op je onderwerp. Daardoor kun je op veilige afstand blijven vliegen en toch je onderwerp beeldvullend opnemen. De drone beschikt over obstakeldetectie en dankzij ActiveTrack kun je automatisch een bewegend onderwerp laten volgen. Om ermee te mogen vliegen moet je wel een dronebewijs hebben. Tot en met 29 november krijg je bij CameraNU.nl €120 korting op deze veelzijdige drone. Je betaalt dus geen €1.119, maar €999. 


DJI Mini 2 Fly More Combo: €60 korting

De opvolger van de Mavic Mini, de DJI Mini 2 (review) is ook in de aanbieding. Het gaat om de Fly More Combo om precies te zijn, dus compleet met drie accu’s. Ten opzichte van de Mavic Mini profiteer je van een iets krachtiger aandrijving, een betere camera met 4K filmresolutie en een stabielere verbinding. Het gewicht van de drone is 249 gram, dus je hoeft geen dronebrevet te hebben. Tot en met 29 november betaal je bij Bol.com en CameraNU.nl geen €559 maar €498, oftewel een korting van €60.


DJI FPV Combo: €21 korting en gratis Motion Controller

De DJI FPV drone is een geval apart. Dankzij de superwendbare drone en videobril maak je de meest dynamische opnamen. Beginners kunnen dankzij GPS de bediening stap voor stap in de vingers krijgen. Gevorderden kunnen overschakelen op Acro Mode en daarmee alles uit het toestel halen. Een dronebewijs is wel verplicht en ook moet er altijd iemand meekijken als je met de bril op vliegt. Bij CameraNU.nl krijg je tot en met 29 november €21 korting en betaal je €1.128 voor de FPV Combo. Je krijgt er dan gratis een Motion Controller bij. 


Parrot Anafi 4K: €400 korting

Ook in België is het zwarte vrijdag. Deze deal loopt tot en met 28 november en betreft de Parrot Anafi 4K. De drone laat je filmen in 4K en is bijzonder compact en licht van gewicht (320 gram). Vanwege het lage gewicht valt de drone voorlopig zelfs in Open subcategorie A1. Bij de online winkel fnac koop je de Parrot Anafi 4K voor €299 in plaats van €699, een korting van maar liefst €400. 


DJI Pocket 2: €40 korting

Ok, het is geen drone, maar deze pocketcamera zit wel boordevol DJI-technologie. De DJI Pocket 2 stelt je in staat om vanuit de hand zeer stabiele video-opnamen in 4K resolutie te maken. Een ideale toevoeging op je drone. Tot en met 29 november betaal je bij CameraNU.nl €309 in plaats van €349, vier tientjes korting dus.


DJI Osmo Mobile 3: €50 korting

Deze deal betreft wederom een product van DJI, namelijk de DJI Osmo Mobile 3. Met deze stabilizer kun jij ook met je smartphone de meest cinematische shots maken. Portrait of landscape, gewoon filmen of Hyperlapses, Timelapses, Slow motions, Dolly Zoom en Panorama’s maken: deze gadget maakt het allemaal mogelijk. Nu bij Bol.com afgeprijsd van €109 voor €59, een dikke €50 korting. 


Pgytech Drone Landing Pad: €5 euro korting

Om te voorkomen dat er stof en zand in de motoren van je drone komen is het geen gek idee om te starten en landen vanaf deze Pgytech Drone Landing Pad. Je vouwt ‘m eenvoudig op na gebruik. Een must-have accessoire als je serieus bent over je dronehobby. Tot en met 29 november €5 euro korting bij CameraNU.nl, waardoor de landing pad geen €19,99, maar €14,95 kost.


SanDisk 32GB Micro SD: €5 euro korting

Geheugenkaartjes kun je als dronepiloot nooit genoeg bij je hebben. Deze SanDisk 32GB Micro SD heeft een U3 V30 classificatie en schrijft tot 100 MB per seconde aan data weg. Snel genoeg voor je 4K opnamen! Bij CameraNU.nl betaal je er tot en met 29 november geen €16,95, maar €11,95 voor: toch weer €5 bespaard.


NB. Dit artikel bevat affiliate links. Dronewatch ontvangt een kleine vergoeding als je na het volgen van een link een bestelling plaatst bij één van de genoemde retailers. 

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

2 gedachten over “De beste Black Friday drone deals van 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier