Gerucht

Wat brengt DJI in 2022? Inspire 3, Mini 3, FPV Mini en Mavic 3S, volgens geruchten

Wat kunnen we in 2022 van DJI verwachten aan nieuwe drones? Volgens een spreadsheet die werd getwitterd door @DealsDrone kunnen we een Inspire 3, Mini 3 en FPV Mini verwachten, naast een aantal andere nieuwe producten zoals een RS3/RSC3 gimbal en Pocket 3 actiecamera. Een ander gerucht dat door de Chinese twitteraccount in de wereld werd geholpen betreft de komst van een Mavic 3S.

Spreadsheet

In de spreadsheet is te zien wat de timeline zou zijn van de introductie van de volgende serie DJI-producten. Als dit gerucht klopt, dan wordt 2022 een zeer interessant jaar voor DJI-fanaten:

April: DJI Mini 3
Juni: DJI RS3, RSC3
Juli: DJI FPV Mini
September: DJ Inspire 3
November: DJI Pocket 3

DealsDrone zegt ‘zeker’ te zijn van de komst van de Inspire 3, Mini 3 en FPV Mini, maar houdt wel een slag om de arm met betrekking tot de genoemde data.

Mini 3, Inspire 3, FPV Mini

De DJI Mini 3 zou waarschijnlijk net als de voorgangers minder dan 250 gram wegen en beschikken over een 4K camera, maar dan met de toevoeging van obstakeldetectie en mogelijk een iets langere vliegtijd.

Het ligt voor de hand dat de Inspire 3 wordt ontworpen voor gebruik in combinatie met de Zenmuse X9 camera, die onlangs als onderdeel van de nieuwe Ronin 4D werd gelanceerd. Dat zou betekenen dat het mogelijk wordt om te filmen in 8K resolutie, in ProRes RAW.

En de FPV Mini zou hoogstwaarschijnlijk veel weg hebben van de populaire CineWhoops, waarmee de meest fantastische fly-through video’s worden opgenomen. Maar dan volledig kant en klaar en uiteraard compatibel met het DJI Digital FPV system.

Mavic 3S

Een ander gerucht betreft de komst van de Mavic 3S, waarbij de telefoto-camera voorzien zou van een 1″ sensor. Ook zou 4G connectiviteit als standaardoptie worden aangeboden. De Mavic 3S zou moeten verschijnen in de eerste helft van 2023.

(via DroneXL)

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier