Kijken: Spirit of Altai, gefilmd met de DJI Air 2S

Onze favoriete dronevideomaker Vadim Sherbakov heeft weer een prachtige nieuwe video online gezet: Spirit of Altai. De Altai is een afgelegen berggebied in West-Siberië. Het ruige en zeer dunbevolkte landschap leent zich perfect voor drone-opnamen. Leuk detail is dat alle beelden werden opgenomen met de begin 2021 geïntroduceerde DJI Air 2S, in 4K Ultra HD-resolutie.

Uit de beschrijving van de video:

“Altai is een West-Siberische regio en een verbazingwekkend mooi deel van Rusland. Altai staat vol met besneeuwde bergen, uitgestrekte valleien van rivieren en bossen, diepblauwe meren en golvende wegen. Spirit of Altai is een korte dronefilm die je onderdompelt in de schoonheid van die regio, met spectaculaire natuur die bijna prehistorisch en ongerept lijkt.

Van het ontluikende landschap in de lente tot een bloeiende herfst en de eerste sneeuw, van smaragdgroene rivieren tot uitzichten boven wolken: deze twee minuten durende film neemt je mee op een sfeervolle reis door de prachtige natuur van Altai.

Deze korte film is opgenomen met behulp van een DJI Air 2S met PolarPro variabele ND-filters.”

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!