Video

Kijken: de mooiste dronevideo’s van Oekraïne – doneer ook!

Helaas is deze week de pleuris uitgebroken in Oekraïne. Op tv zijn vreselijke beelden te zien van verwoestingen die het Russische leger aanricht in steden als Kiev, Charkov en Lviv. We betuigen solidariteit met de Oekraïners door mooie dronevideo’s van het land uit te lichten. Wil je iets doen? Doneer aan het Rode Kruis of Stichting Vluchteling.

Ukraine in 60 sec

What’s up UKRAINE?

Kyiv From a Drone

Drone showreel Ukraine 2020

Lviv, Ukraine – drone video

Ukraine 4K

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier