Video

Kijken: wervelende roadmovie Triumph FPV

Men neme: Highway 550 in Colorado, twee motorrijders, een FPV drone en dronepiloot Jay Christensen, beter bekend als JayByrdFilms (maker van de wereldberoemde bowlingvideo). Het resultaat is een heerlijk wervelende actievideo slash roadmovie waarin de mooiste natuurfenomenen afgewisseld worden door de meest dynamische rijshots. Enjoy!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier