Video

Kijken: Exploring the Dolomites l 4K Cinematic FPV video

In de afgelopen jaren heb je op Dronewatch al flink wat dronevideo’s van de Dolomieten kunnen bewonderen. Maar niet eerder zat daar een FPV dronevideo bij. Hoog tijd om daar verandering in te brengen met de 4K cinematische FPV dronevideo Exploring the Dolomites, gemaakt door David Zalka. De beelden werden gemaakt met een zelfgebouwde drone met daarop een GoPro Hero 8, in combinatie met ReelSteady.

Vier maanden oefenen

“Mijn kennismaking met FPV dronevliegen begon 4 maanden geleden toen ik besloot dat ik moest leren vliegen zoals de mannen van de video’s op YouTube. Het begin stond in het teken van oefenen, proberen, falen, crashen, repareren en herhalen, maar man, ik had er geen spijt van. Ik kocht een DJI FPV drone, maar verkocht deze niet veel later om vervolgens zelf een custom drone te bouwen.

Ik ben meer van de cinematische beelden dan van het freestylen. Ik had meteen al het verlangen om de Italiaanse Alpen in de Dolomieten te beklimmen en van die bergen af te duiken. Dus hier is dan mijn eerste cinematische FPV video! De locaties die ik bezocht zijn Alpe De Siusi, Seceda, Tre Cime en Lago di Sorapis.”

 

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier