Video

Kijken: THE JOURNEY – DJI Mini 2 Cinematic 4K Video

Wie had ooit kunnen denken dat een drone van nog geen 250 gram zou volstaan om een korte natuurfilm in bijna-bioscoopkwaliteit op te nemen? Toch is dat precies wat Denis Barbas met zijn DJI Mini 2 overtuigend demonstreert. Met behulp van zijn minidrone maakte hij een serie indrukwekkende beelden in de bergen. Het sounddesign en het poëtische narratief maken het geheel helemaal af.

Wijs advies

Voor de opnamen maakte Denis gebruik van een standaard DJI Mini 2, uitgerust met Freewell ND-filters. Voor de grading maakte hij gebruik van een zelf samengestelde Cinematic Drone LUT.

Denis heeft naast onderstaande mooie beelden ook nog een wijs advies voor je in petto. “Ik denk dat mensen tegenwoordig (waaronder ikzelf) veel focussen op de bestemming, in plaats van op de reis zelf, altijd op zoek naar de illusie van geluk, of welk doel we ook stellen, soms vergetend te genieten, te leven en gewoon plezier te hebben in het proces. Focus op de reis, niet op de bestemming!”

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

2 gedachten over “Kijken: THE JOURNEY – DJI Mini 2 Cinematic 4K Video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier