Video

Kijken: ISTANBUL, gefilmd met de DJI Mini 3 Pro

De DJI Mini 3 Pro is inmiddels een paar weken op de markt. Volgens DJI presteert de camera van de minidrone uitzonderlijk goed bij weinig licht, maar is dat ook echt zo? Videomaker en dronepiloot Sean Alami besloot de proef op de som te nemen. Hij trok er in de Turkse hoofdstad Istanbul op uit met de Mini 3 Pro om tijdens de schemering wat beelden te maken. Het resultaat zie je in deze video.

Lichtsterke camera

Ondanks het geringe formaat beschikt de Mini 3 Pro over een lichtsterke camera, met een diafragmawaarde van f/1.7. Dat betekent dat het ook mogelijk is om opnamen van hoge kwaliteit en relatief weinig ruis te maken bij weinig licht. Tenminste, dat is de belofte van DJI. Maar hoe presteert de drone in de praktijk? Dat besloot Sean Alami uit te zoeken.

“Ik wilde de DJI Mini 3 Pro testen en dat wilde ik niet in mijn achtertuin doen. Dus reisde ik naar de stad die nooit slaapt, het mooie Istanbul. En ik laat jou het oordeel vellen. Persoonlijk ben ik verbluft door het vermogen van de DJI Mini 3 Pro om te filmen bij weinig licht. Ook al is het geen full frame sensor, het diafragma van f/1.7 laat de drone echt shinen ’s nachts.”

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier