Gastbijdrage

Drone Dames gaan je alles vertellen over dronefotografie & video

Op Dronewatch kun je deze zomer een serie artikelen tegemoet zien van de Drone Dames, bestaande uit het duo Lonneke Tubbing en Marion Stoffels. Lonneke en Marion zullen je uitleg geven over alle aspecten van het maken van foto’s en video’s met behulp van drones. In deze eerste blog lees je wie de Drone Dames zijn en hoe Drone Dames ontstaan is.

Wie zijn de Drone Dames?

Wij zijn Lonneke Tubbing en Marion Stoffels. Twee dames met een achtergrond in beeldmaken, die hun passie gevonden hebben in (drone)fotografie en film. Steeds meer mensen hebben een drone en wij merkten dat er enorm veel behoefte is aan een educatief platform op het gebied van drones. Er stroomden steeds meer vragen bij ons binnen en zo is Drone Dames ontstaan! Je vindt bij ons webinars, workshops, masterclasses, podcasts en nog veel meer. Meer weten over Drone Dames? Check dan ons platform www.dronedames.nl.

Hoe is Drone Dames ontstaan?

We deelden beiden onze content via Instagram. Op die manier zijn we elkaar tegengekomen. Na veel heen en weer gechat te hebben besloten wij om eens samen te gaan dronevliegen in Flevoland, middenin het tulpenseizoen. Dat dit gezellig was hoeven wij er denk ik er niet meer bij te zeggen. Het was namelijk supergezellig! Van daaruit spraken we vaker af en kwamen de ideeën voor verdere samenwerking één voor één oppoppen.

Het startte met het idee om gezamenlijke pakketten aan te bieden voor bruiloften. Lonneke video en Marion fotografie. Deze samenwerking verliep zo vanzelf dat we het daar niet bij lieten. Beiden kregen we steeds vaker de vraag hoe we zijn begonnen met dronevliegen en wat daarbij komt kijken. We besloten zelf hulp te gaan aanbieden door Drone Dames op te richten. Na een aantal succesvolle workshops werd het hoog tijd om Drone Dames bij de KvK in te gaan schrijven. En hier zijn we dan! Klaar om jou op weg te helpen met dronevliegen, fotograferen en videomaken.

Rubriek

Houd onze tweewekelijkse rubriek op Dronewatch deze zomer in de gaten voor handige tips, tricks en nog veel meer. In de volgende blog gaan we uitgebreid in op de instellingen van de controller van je drone, waar het allemaal mee begint!

Avatar foto

Drone Dames

Wij zijn Lonneke Tubbing en Marion Stoffels, de gezichten achter Drone Dames. Drone Dames is een informeel en educatief platform waarbij we jouw dronebeelden naar de next level brengen d.m.v. workshops, masterclasses en podcasts. Meer over Drone Dames? Check dan www.dronedames.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier