Video

Kijken: The Mountains, gefilmd met de DJI Mavic 3

Vroegàh was het maken van een dronevideo een kwestie van wat droneshots aan elkaar plakken, muziekje eronder, klaar. Maar tegenwoordig kom je daar niet meer mee weg. Neem nu de korte film The Mountains, gemaakt door Denis Barbas. In een documentaire-achtige stijl doet hij zijn liefde voor de bergen uit de doeken aan de hand van prachtige droneshots en grondopnamen.

Altijd in de bergen

“Mensen vragen me altijd ‘Waarom ben je altijd in de bergen? Word je daar niet moe van?’ Ik hoop dat deze video die vragen beantwoordt en uitlegt waarom ik doe wat ik doe en wat de bergen echt voor mij betekenen”, zegt Denis.

Voor het maken van de droneshots gebruikte Denis een DJI Mavic 3. De grondopnamen werden gemaakt met een Sony Alpha camera met een Tamron 28-75mm F2.8 lens. De muziek is afkomstig van Artlist.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier