Video

Kijken: FPV-dronevlucht door een DJI Store

Hoe kun je een dronewinkel nu beter in beeld brengen dan met een drone? Bekijk deze FPV-dronevideo van de DJI Store in Kiev, Oekraïne. De scènes in de video werden gefilmd voordat Russische soldaten het land binnenvielen. De one-shot FPV-dronevideo werd gemaakt met een kleine CineWhoop-drone van BetaFPV, uitgerust met een DJI Action 2-camera. Het doel van de video was om zowel de winkel als de reparatiefaciliteit in de kijker te zetten.

Talloze pogingen

De FPV-dronebeelden geven ook een indruk van wat er nodig is om een video als deze te maken, namelijk talloze pogingen om de drone zo te laten vliegen dat hij met niets of niemand in botsing komt. Een extra uitdaging is om de timing correct krijgen van alle menselijke handelingen die in de video te zien zijn.

Het eindresultaat is succesvol omdat het een zeer coole video oplevert die iedereen die geïnteresseerd is in drones, met name FPV-dronepiloten, zal waarderen. Enthousiast geworden? Dan is het goed om te weten dat DJI binnenkort waarschijnlijk zelf met een CineWhoop op de markt komt, genaamd Avata.

Haye Kesteloo

Haye is drijvende kracht achter de Amerikaanse blog DroneXL.co.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier