Gerucht

Foto van camera Mavic 3 Enterprise opgedoken

Op Twitter is een foto opgedoken van wat de cameramodule zou zijn van de aankomende Mavic 3 Enterprise. Het lijkt te gaan om de variant met warmtebeeldcamera: de Mavic 3 Thermal. Daarnaast zou de module beschikken over een camera met groothoeklens en een camera met telelens. Een laser rangefinder ontbreekt.

Mavic 3 Enterprise

De foto verscheen afgelopen week op het Twitteraccount @DealsDrone, met daarbij alleen de tekst ‘Mavic 3 Enterprise’. Op de foto zijn duidelijk drie verschillende sensoren zichtbaar. Vermoedelijk gaat het om een groothoekcamera, telecamera en warmtebeeldcamera. Er is geen laser rangefinder zichtbaar.

De Mavic 3 Enterprise komt waarschijnlijk in twee varianten: één met alleen optische camera’s en één met thermische camera, de Mavic 3 Thermal. Mogelijk biedt de gewone Mavic 3 Enterprise wel een laser rangefinder. De telecamera zou beschikken over 3-16x optische zoom en tot 300x optisch-digitale zoom.

Introductie

Onduidelijk is nog op welke termijn DJI de Mavic 3 Enterprise en Mavic 3 Thermal wil introduceren. Maar in het verleden bleek vaak dat een productintroductie niet lang volgt op het (al dan niet expres) uitlekken van de eerste gedetailleerde foto’s.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier