#advPro

Unmanned Value: full service begeleiding bij zakelijke drone-implementaties

Twee van de meest ervaren professionals uit de Nederlandse drone-wereld hebben hun krachten gebundeld om organisaties te gaan helpen drones te implementeren in hun business. Parcival Hofland en Pieter Franken hebben hiervoor het bedrijf Unmanned Value opgericht. Je kunt er terecht voor marktonderzoek & oriëntatie, gespecialiseerd advies en vergunningsaanvragen tot en met ‘total cost of ownership’-calculaties en het opzetten van een internationaal drone legal & compliance framework. Kennismaken met de heren kan op het Marine Vliegkamp Valkenburg of op locatie en is in eerste instantie altijd kosteloos en vrijblijvend.

Decennia aan ervaring

Samen hebben de oprichters decennia aan ervaring op het gebied van hands-on drone-operaties, het ontwikkelen en uitgeven van drone-leermiddelen, het adviseren bij vergunningstrajecten en zijn ze bekend bij alle key players in de sector. Van marktleiders binnen tal van drone-gerelateerde disciplines, leveranciers van high end hardware tot en met deelname aan tal van overlegstructuren met de relevante ministeries en inspectiediensten.

“Wat het verschil is tussen de adviseurs die nu al rondlopen binnen de drone-markt en Unmanned Value? Dat zit hem in het feit dat wij echt vanuit de praktijk naar het adviseren zijn doorgegroeid en gedurende onze carrières altijd verifieerbare prestaties hebben gerealiseerd”, geeft Franken aan. “Denk aan het behalen van het allereerste RPAL-brevet en het verkrijgen van de eerste ROC-vergunning in Nederland. Maar ook het opzetten van brancheorganisatie Darpas en drone servicebedrijf Skeye zijn natuurlijk high lights op ons track record. Recent nog mochten wij één van onze relaties begeleiden bij het behalen van het allereerste EASA LUC certificaat. Dat gaf weer een positieve impuls. Wij houden van pionieren met een duidelijk meetbaar succes voor onze relaties.”

Hofland vult aan: “Daarnaast staan wij natuurlijk onder continu toezicht van IL&T met onze droneschool Dutch Drone Academy (ministerieel aangewezen opleidingsinstelling voor Europese drone-opleidingen die meer dan 10.000 drone-opleidingen heeft verzorgd), zijn wij een actieve RTF (voor het opleiden van State Operators die nog vliegen onder de ROABL) en tevens de grootste uitgever van drone-leermiddelen in de Benelux voor bedrijven, piloten, collega dronescholen en 23 grote MBO’s. Toen ik Pieter vroeg samen Unmanned Value op te zetten, voelde dat meteen als een logische samenwerking. Na zoveel in tien jaar tijd met onze eigen business opgezet te hebben, is het nu tijd deze kennis in te zetten voor anderen.”

Meer informatie

Geïnteresseerd in de waarde die Unmanned Value voor jouw organisatie kan toevoegen? Neem een kijkje op de website www.unmannedvalue.com en lees daar onze eerste twee publicaties (of vul ons contactformulier in):

1. Hoe een LUC te verkrijgen en voor wie is dat interessant?

2. Wat zijn de uitdagingen bij het starten als bedrijf met de professionele inzet van drones?

Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier