Video

Kijken: Perspective, een korte dronefilm over West-Amerika

Sommige dronevideo’s zijn behoorlijk tijdloos, zeker als het gaat om beelden van mooie landschappen. Neem nu de korte film Perspective, gemaakt door Jay Worsley uit Phoenix. Hij maakte deze video in 2016. Maar dankzij de cinematische filmstijl, de mysterieuze soundtrack en de wisselende seizoenen is de video nog altijd een genot om naar te kijken.

De video bleef destijds niet onopgemerkt bij diverse filmfestivals. Zo werd Perspective genomineerd bij het New York Drone Film Festival 2017, en ook bij andere festivals scoorde Worsley hoge ogen. Op dronevideoplatform Airvuz staat de video zes jaar na dato nog altijd hoog in de top 100 van meest bekeken dronevideo’s.

Jay nam de beelden op met een DJI Phantom 3 Pro, de eerste consumer drone uit het assortiment van DJI die in 4K kon filmen. Zoals je kunt zien was de beeldkwaliteit van deze drone eigenlijk al ongekend goed!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier