Video

Kijken: lekker vlotte travel- en dronevideo van Madeira

Het Portugese eiland Madeira heeft een onbedwingbare aantrekkingskracht op dronevliegers en filmmakers. Logisch, want de groene kustlijnen, de altijd wel aanwezige mistflarden en grillige berglandschappen vormen nu eenmaal een prachtig decor voor een reisvideo. Meestal levert dat lekker rustige dronebeelden op, maar Ash32 gooit het over een heel andere boeg.

Dynamische beelden

Bij het maken van onderstaande video kwam flink wat apparatuur kijken, waaronder een Sony A7 R4, Sony A7 SIII icm een DJI RS2 gimbal, een GoPro 10 icm Zhiyun Crane M3 en een iPhone 14 pro. De droneshots werden gemaakt met een DJI Air 2S en een VEGA FX HD v2 5” CineWhoop FPV-drone.

De dynamische beelden zorgen in combinatie met de opzwepende soundtrack voor een lekker vlotte travel- en dronevideo van Madeira. “Reis naar het hart van het bloemeneiland. Madeira, een onafhankelijk eiland van Portugal, voor de Marokkaanse kust, dompelt ons onder in weelderige natuur. We nemen je mee om de mooiste wandelingen op Madeira te ontdekken!”, zegt de maker erbij.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Kijken: lekker vlotte travel- en dronevideo van Madeira

  • Thank you very much for sharing my video on your website !

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier