Video

Kijken: Yukon Drone Reel 2022

Hoog in het noordwesten van Canada ligt het uitstrekte territorium Yukon. Wie het landschap wil beschrijven komt al snel superlatieven te kort, zo ruig en onmetelijk is het gebied. Ook qua klimaat is het een gebied van extremen: in de zomer kan het er 30ºC worden, terwijl ’s winters temperaturen van -60ºC voorkomen. Het Canadese videobedrijf The Stoker Collective doorkruiste het gebied met een 4×4 en maakte deze mooie dronevideo van de Yukon.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier