Video

Kijken: Over The Mountains, een dronevideo van de Franse Alpen

In de dronevideo Over The Mountains neemt dronepiloot Julien Hulin je mee naar de Franse Alpen, in het zuidoosten van Frankrijk. In deze prachtige video zie je het spectaculaire berglandschap dat dit gebied kenmerkt, inclusief enorme gletsjers en scherpgerande bergruggen. Ook is er een mooie opname van de brug Pont du Châtelet in de gemeente Saint-Paul-sur-Ubaye te zien.

De beelden werden opgenomen met een DJI Mavic 2 Pro, voorzien van PolarPro ND filters.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier