Video

Neem per FPV-drone een kijkje in DJI’s nieuwe hoofdkantoor

Een paar maanden geleden betrok DJI een nieuw hoofdkantoor in de Chinese tech-hoofdstad Shenzen. Het gebouw genaamd Sky City bestaat uit twee torens van 40 en 44 verdiepingen en biedt ruimte aan alle medewerkers van DJI, die tot nu toe verspreid over de regio werkten. Geheel in stijl kun je nu per FPV-drone een kijkje nemen in en rond het gebouw.

Sky City

Architectenbureau Foster + Partners tekende voor het ontwerp van Sky City. Het hypermoderne kantoorgebouw biedt werkplekken voor 8.000 medewerkers. In totaal is er 242.000 vierkante meter beschikbaar voor ontwikkelaars, R&D-ers, testers, salesteams, marketeers en bezoekers. De twee gebouwen die samen Sky City vormen zijn 213 meter hoog. Tussen de twee gebouwen is een hangbrug bevestigd met een lengte van 90 meter, op een hoogte van 105 meter.

In onderstaande video zie je een FPV fly-through door het gebouw en de directe omgeving. Het ligt voor de hand dat de video is opgenomen met de DJI Avata, alhoewel DJI dat niet bevestigt.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Neem per FPV-drone een kijkje in DJI’s nieuwe hoofdkantoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier