Video

Kijken: Montenegro – Wild Beauty, gefilmd met de DJI Air 2S

Bergen, kliffen, kustlijnen, stranden, natuurparken, meren, eilanden, bergwegen en de op één na grootste kloof ter wereld, en dat allemaal in één klein land! Het gaat over Montenegro, gelegen aan de Adriatische Zee tegenover Italië. Videomaker By Ewold trok per camper door het land en maakte onderweg opnamen met zijn DJI Air 2S en Panasonic S5 camera. Dat resulteerde in deze prachtige reisvideo.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Kijken: Montenegro – Wild Beauty, gefilmd met de DJI Air 2S

  • De Montenegrijnse VVV mag in zijn handjes klappen met zo’n prachtige gratis reclame!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier