Video

Kijken: de Bardenas Reales (woestijngebied in Spanje) per Mavic 3 & FPV-drone

In het zuidoosten van de Spaanse regio Navarra liggen de Bardenas Reales, een woestijnachtig natuurgebied dat gekenmerkt wordt door grillig gevormde kloven, ravijnen, hoogvlakten en rotsformaties. Een ideaal decor dus voor een dronevideo. Alexandre Velluet van Scandia Productions bezocht de regio met zijn DJI Mavic 3 Cine en een FPV-drone. Het resultaat is de dronevideo DJINN. De beelden worden begeleid door muziek van Hans Zimmer.

(via Airvuz)

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier