Incident

Vrachtwagen krijgt drone door de voorruit (video)

Helaas zonder enige context circuleren onderstaande volgende beelden op TikTok. Maar de video spreekt voor zich: een drone van het formaat DJI M300 (gewicht: ca. 6,3 kg incl. accu’s) gaat in geval van een botsing blijkbaar dwars door de voorruit van een vrachtwagen. Het lijkt erop dat de (Russische?) chauffeur er zonder kleerscheuren vanaf is gekomen, maar het had veel erger kunnen aflopen…

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Vrachtwagen krijgt drone door de voorruit (video)

  • John Ozguc

    Russisch kenteken idd. Ben benieuwd van welke organisatie deze drone was. deze week in Palestina een zionistische m300 drone neergeschoten

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier