Video

Kijken: Iceland | 4K cinematic

Kun je als dronepiloot ooit genoeg krijgen van IJsland? Het antwoord is 100% zeker ‘nee’. Het is niet voor niets dat er in de loop der jaren tal van dronevideo’s met IJsland als decor uitgelicht zijn op Dronewatch. Maar doordat de drones steeds beter worden, en de makers vaardiger, wordt je toch elke keer weer verrast door de schoonheid van het landschap. Zo ook bij de dronevideo Iceland | 4K cinematic van Yann S. Enjoy!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Kijken: Iceland | 4K cinematic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier