Video

Kijken: de Witte Bergen van Kreta per FPV-drone

Is het nou de maan, Mars, of toch Venus? Nee, in deze dronevideo vlieg je over de Lefka Ori, ook wel bekend als de Witte Bergen van Kreta. Genoemd naar de kleur van hun toppen (wit kalksteen tijdens de zomermaanden en besneeuwd in de winter), bereiken deze bergen hoogten tot iets meer dan 2,5 km boven zeeniveau. In deze video neemt That Greek Guy je in FPV-perspectief mee naar dit onherbergzame gebied.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier