#advEvenement

Registreer je nu gratis voor de NL Drone Dag 2023

Op 23 maart 2023 vindt de tweede editie van de NL Drone Dag plaats, als onderdeel van de Amsterdam Drone Week. Het doel van de dag is om kennis en ervaringen uit te wisselen en de dronesector bij te praten over de activiteiten van de Drone Council Nederland. Ook is er de mogelijkheid om feedback te geven. Lezers van Dronewatch kunnen zich kosteloos aanmelden voor het evenement.

Kennis delen en feedback ophalen

De NL Drone Dag wordt georganiseerd door Amsterdam Drone Week (ADW), in samenwerking met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) en de Drone Council Nederland (DCNL), en is gericht op de Nederlandse sector. Doel van de dag is om kennis en ervaringen met elkaar te delen en om feedback op te halen voor wat betreft mogelijke actiepunten voor DCNL.

Tijdens de dag vinden er 11 break-out sessies plaats. Het idee achter deze sessies is om zoveel mogelijk ontwikkelingen en interessante cases met elkaar te kunnen delen. Er zal bij iedere sessie een vertegenwoordiger van de DCNL aanwezig zijn. Deze persoon zal, naast begeleiden, ook zorgen dat de gedeelde kennis en eventuele vragen, knelpunten etc. meegenomen worden naar de DCNL. De DCNL zal deze input meenemen in de agenda voor de komende periode.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere ontwikkelingen op het gebied van regelgeving en beleid, de maatschappelijke inzet van drones door first responders, uitleg over onderzoek naar ongevallen met drones en strafrechtelijke handhaving omtrent dronegerelateerde incidenten.

Aanmelden

Drone-operators die tegen knelpunten aanlopen dan wel een dringende oproep willen doen om bepaalde kansen te verzilveren zijn van harte welkom om zich aan te melden.

De NL Drone Dag vindt plaats op 23 maart 2023 in RAI Amsterdam. Door middel van de actiecode ADWP1251 kunnen lezers van Dronewatch zich kosteloos registreren. Aanmelden gaat via dit formulier.

Over Drone Council Nederland

DCNL is in 2022 opgericht om het overleg tussen overheid en de dronesector te stroomlijnen. Met de NL Drone Dag willen initiatiefnemers ADW, IenW en DCNL de Nederlandse dronesector verbinden en versterken.

Aanmelden

Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier