Video

Kijken: prachtige dronebeelden van Amersfoort in de ochtendmist

Deze week brengt Dronewatch je een video die onlangs werd gepubliceerd door Citymarketing Amersfoort. Te zien zijn beelden van de ontwakende stad, net na zonsopkomst. De prachtige kleuren en mistflarden maken er een sprookjesachtig geheel van. De beelden werden gemaakt door videograaf Ahrien Azodi. Een betere reclame voor de stad Amersfoort is eigenlijk niet denkbaar!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier