Video

Kijken: 57 verbluffende hyperlapse-opnamen van Mexico-Stad

Maar liefst 22.000 foto’s gingen er zitten in 57 hyperlapse-opnamen van Mexico-Stad, die gezamenlijk de dronevideo Hyperia 2 vormen. De video werd gemaakt door Postandfly, die eerder bekendheid verkreeg met zijn dronebeelden van Mexico City International Airport en de Inception-achtige dronevideo Perspectives. De beelden werden gemaakt met een DJI Mavic 3 en Mavic 3 Classic.

22.000 RAW-foto’s

“In deze video kun je genieten van 57 verbluffende hyperlapses van de tweede versie van Hyperia, gemaakt met meer dan 22.000 RAW-foto’s die zijn gemaakt met Mavic 3- en Mavic 3 Classic-drones. Het wordt een reis door de zonsopgangen, ochtenden, middagen en nachten van deze prachtige stad, de thuisbasis van meer dan 22 miljoen mensen. Vergeet de video niet te delen en ik hoop dat je ervan geniet”, zegt Postandfly.

De video begint met uitzichten op de grote vulkanen ten zuiden van de stad. Daarna vlieg je langs het World Trade Center in de wijk Colonia Nápoles. Andere hoogtepunten zijn de wolkenkrabbers van Cuauhtémoc, de Angel of Independence en meer.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier