Video

Kijken: Indonesia – Our Home

Dronepiloot en videomaker Erik Hedenfalk bracht samen met vrienden een paar weken door in Indonesië. Een beetje in de stijl van Sam Kolder maakte hij een filmisch beeldverslag van zijn reis door het land. Dankzij de prachtige beelden, de dynamische manier van monteren, de sfeervolle kleurcorrectie en het uitgekiende sounddesign is het resultaat een lust voor zowel het oog als het oor.

Cinematisch reisverhaal

Erik zegt zelf het volgende over de video: “Hij staat eindelijk online! Dit is niet alleen mijn langste video tot nu toe, maar waarschijnlijk ook mijn persoonlijke favoriet en ik ben superopgewonden om eindelijk dit verhaal over Indonesië en het Indonesische volk te delen.

Indonesië heeft altijd op mijn bucketlist gestaan en toen mijn vriend Kay me vroeg om mee te gaan op een avontuur van twee weken door Oost-Java, kon ik gewoon geen ‘nee’ zeggen. Samen met Julian en Leo hebben we talloze watervallen bezocht en een van de grootste vulkanen beklommen in Indonesië – Mount Raung. Ik hoop echt dat je zult genieten van dit cinematische reisverhaal over onze trip door Indonesië!!”

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier