Gerucht

Aankomende DJI Avata Explorer Combo bevat nieuwe Goggles Integra en RC Motion 2

Op Twitter zijn in het afgelopen weekeinde foto’s uitgelekt van de aankomende DJI Avata Explorer Combo. Deze zal een nieuwe versie van de DJI Goggles bevatten en een geüpdate versie van de DJI RC Motion controller, die voorzien zal zijn van een joystick voor duimbediening. Onduidelijk is nog wanneer de nieuwe producten op de markt verschijnen.

DJI Goggles Integra

“Hallo DJI Goggles #integra maar zeg ook hallo tegen de #motioncontroller2 … het lijkt erop dat vliegen met de #Avata nog interessanter wordt om te vliegen met deze nieuwe #duimbesturing”, schrijft DJI-watcher Jasper Ellens op Twitter:

De nieuwe DJI Goggles Integra is voorzien van een extra module aan de achterzijde van de hoofdband. Mogelijk gaat het om een geïntegreerde accu. Ook is de kans aanwezig dat DJI een GPS-ontvanger in de module heeft verwerkt, vanwege de nieuwe Remote ID-verplichting in de VS. Daarbij moet ook de locatie van de piloot worden uitgezonden. Tot nu toe kon dat alleen door de smartphone aan te koppelen tijdens het vliegen, tot grote frustratie van Amerikaanse Avatabezitters.

DJI RC Motion 2

Als het gaat om de nieuwe Motion controller schrijft Ellens het volgende: “Mijn #DJImotion2 gedachten:
1 De nieuwe joystick is er vooral omdat er geen touchpad op de nieuwe #GogglesIntegra zit.
2 De gashendel is mogelijk bedoeld om achteruit te vliegen, maar kan ook een remknop zijn.
3 De nieuwe #explorer-combinatie wordt de meer #betaalbare #Avata-optie.”

Prijs en introductie

Onduidelijk is nog wanneer de DJI Avata Explorer Combo met de nieuwe Goggles Integra en RC Motion 2 op de markt verschijnt, en wat de adviesprijzen worden van zowel de complete set als de afzonderlijke producten. Ongetwijfeld volgen er nog meer lekken en zal één en ander snel duidelijker worden.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier