Video

Kijken: roadtrip door de Franse alpen in wintertijd

Ben je een liefhebber van de Franse Alpen? Ben je fan van het winterseizoen? Heb je een passie voor treinen? Mooi, dan is de video ‘Winter in wonderland’ van de Franse dronepiloot Bastien Nvs iets voor jou. Van lieflijke landschapsopnamen tot meer dynamische droneshots, deze video bevat het allemaal. De video combineert first person view (FPV) dronebeelden met gimbal-gestabiliseerde shots van een DJI Mavic-drone en enkele shots van een grondcamera.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Kijken: roadtrip door de Franse alpen in wintertijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier