Video

Kijken: Groenland, gefilmd met de Ronin 4D en de Mavic 3 Cine

Eind 2021 lanceerde dronemaker DJI de Ronin 4D, een cinemacamera met geïntegreerde gimbal en lidar-autofocus. Dat de Ronin 4D zich perfect leent voor het maken van gestabiliseerde landschapsopnamen bewijst filmmaker Benjamin Hardman. Onlangs nam hij de Ronin 4D mee naar Groenland, waar hij onderstaande korte film opnam. De luchtopnamen in deze video maakte hij met de Mavic 3 Cine.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier