Video

Kijken: rondvlucht door het Porsche Museum per DJI Avata

De DJI Avata is een drone van het type CineWhoop: klein, licht, en dankzij de prop guards zeer geschikt om indoor droneshots mee te maken. Een team van DJI benaderde Porsche met het idee om een rondvlucht door hun museum in Stuttgart te maken. Dat plannetje viel in goede aarde, met onderstaande video als resultaat. Best spannend om met een drone zo dicht langs dure klassiekers te scheren, vind je ook niet?

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier