Video

Kijken: Chasing light in Republic of Dagestan

Ten zuiden van Rusland, ingeklemd tussen Georgië en de Kaspische zee, ligt de autonome republiek Dagestan. Het land is iets groter dan Nederland, maar telt slechts 2,5 miljoen inwoners. Het landschap wordt gekenmerkt door de uitlopers van het Kaukasusgebergte. Videomaker Panvelvet bezocht het land voor een zakenreis en maakte  tussendoor opnamen met zijn DJI Mavic 2 Pro, FPV drone en Sony A7R ii.

Met zijn oostelijke grens aan de Kaspische Zee wordt het grootste deel van Dagestan bedekt door de noordelijke hellingen van het Kaukasusgebergte, dat Europa van Azië scheidt. De video neemt je mee naar het bergachtige binnenland van Dagestan, en toont enkele epische shots van bergdorpjes en de kenmerkende Vainakh-torens die in de Noord-Kaukasus te vinden zijn.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier