Pro

DJI Inspire 3 nu wereldwijd in de verkoop

De onlangs aangekondigde DJI Inspire 3 is vanaf vandaag leverbaar bij geselecteerde retailers. Dat meldt dronefabrikant DJI in een mailing aan klanten. Inmiddels laten diverse drone-operators in Nederland weten de drone te hebben ontvangen. Binnenkort kun je een review van de DJI Inspire 3, Zenmuse X9 Air-camera en DJI RC Plus controller verwachten op Dronewatch.

Filmen in 8K RAW

De DJI Inspire 3 kenmerkt zich door de mogelijkheid om te filmen in 8K RAW. Bovendien beschikt de Zenmuse X9 Air-camera over een fullframesensor, voor ultieme beeldkwaliteit. Dankzij de FPV-camera met groothoeklens en night-vision kan de dronepiloot zich optimaal concentreren op het besturen van de drone, terwijl de payloadoperator zich via een tweede controller kan richten op het maken van het shot.

Andere toevoegingen betreffen de obstakeldetectie in alle vliegrichtingen en de mogelijkheid om missies zeer precies voor te bereiden met Waypoint Pro. De drone wordt bestuurd met de nieuwe DJI RC Plus controller, welke is voorzien van een groot 7” display. De controller beschikt standaard ook over een HDMI-uitgang. Voor het opslaan van de beelden voorziet DJI in een 1 TB SSD.

  • Full-frame 8K/75fps ProRes RAW
  • Full-frame 8K/25fps CinemaDNG
  • Dual Native ISO
  • 80° Tilt Boost of 360° Pan Dual Configurations
  • Hoog dynamisch bereik van 14+ Stops
  • 1/1.8-inch ultragroothoek night-vision FPV-Camera
  • Centimeternauwkeurige RTK positionering en Waypoint Pro
  • O3 Pro videotransmissie met Dual-Control
  • DL-Mount lensvatting
  • C3-label voor operaties in Open subcategorie A3

Eerste leveringen een feit

Diverse Nederlandse drone-operators die actief zijn in de hoek van mediaproductie hebben hun DJI Inspire 3 inmiddels ontvangen, blijkt uit hun updates op social media.

“Onze langverwachte 8K/45MP DJI Inspire 3 is in gebruik genomen! Na ruim 6 jaar met de I2 te hebben gevlogen was deze nodig aan vervanging toe. Daarnaast is de resolutie voor zowel video als fotografie van deze full frame camera verdubbeld. Dit biedt ons nieuwe mogelijkheden binnen de wereld van film en professionele fotografie!”, schrijft Jorrit Pit van Aeriallive.

DJI Inspire 3 review aanstaande

In samenwerking met Aeriallive zal Dronewatch de DJI Inspire 3 binnenkort uitgebreid reviewen. Je kunt dus binnenkort onze DJI Inspire 3 review verwachten! Wie alvast wat samples wil bekijken kan hier terecht.

De DJI Inspire 3 is onder andere te koop bij Cameranu, in de volgende configuraties:

DJI Inspire 3 drone -> €14.999,-
DJI Inspire 3 drone + DJI DL 18mm f/2.8 LS ASPH Lens -> €16.249,-
DJI Inspire 3 drone + DJI DL 24mm f/2.8 LS ASPH Lens -> €16.249,-
DJI Inspire 3 drone + DJI DL 35mm f/2.8 LS Asph Lens -> €16.249,-
DJI Inspire 3 drone + DJI DL 50mm f/2.8 LS Asph Lens -> €16.149,-
DJI Inspire 3 drone + DJI DL 18/24/35/50mm f/2.8 LS ASPH objectief kit -> €19.999,-

DJI Inspire 3
Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier