Video

Kijken: Bosnië en Kroatië, in 5K gefilmd met de DJI Air 2S

Met de DJI Air 3 mogelijk in aantocht is het aardig om nog eens een mooie dronevideo te bekijken die werd gemaakt met de DJI Air 2S, een drone die bijzonder handzaam is maar toch een 1” sensor biedt met 5K videoresolutie en de mogelijkheid om in D-log te filmen. Ideaal dus voor het maken van travel video’s, zoals Miran Kevic met deze cinematische dronevideo van diverse locaties in Bosnië en Kroatië laat zien.

“Als je op zoek bent naar een 5K-drone van bioscoopkwaliteit, zoek dan niet verder dan de DJI Air 2S! Deze drone heeft mogelijkheden die vergelijkbaar zijn met die van veel duurdere drones, en hij is perfect voor het maken van prachtige filmische video’s en foto’s.

In deze 5K Cinematic Video nemen we je mee op een rondleiding door enkele van de verbazingwekkende landschappen die de Air 2S kan vastleggen. Van drukke straten in de stad tot rustige bergpaden, deze video laat je zien hoe geweldig de DJI Air 2S kan zijn voor het maken van verbluffende 5K filmische video’s en foto’s!”

De DJI Air 2S is bij Cameranu in prijs verlaagd en kost nu € 799 in de basisuitvoering. De DJI Air 2S Fly More Combo kost nu € 1.039.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier