Video

Kijken: Switzerland Unseen – DJI Mini 3 cinematische video

Met zijn gewicht van slechts 250 gram en daardoor vrijgesteld van veel drone-regelgeving, is de DJI Mini 3 Pro perfect voor de reizende dronepiloot. Ondanks zijn geringe afmetingen is de drone in staat om video’s van hoge kwaliteit te produceren, zoals Nico Lehr bewijst met deze dronevideo over Zwitserland. De video neemt je mee op een wandeltocht en toont een reeks spectaculaire bergmeren en valleien.

“Dompel jezelf onder in het ontzagwekkende landschap terwijl we je meenemen op een visueel festijn, zwevend boven met sneeuw bedekte toppen, weelderige valleien en kristalheldere bergmeren. De DJI Mini 3 Pro, uitgerust met zijn geavanceerde mogelijkheden, stelde ons in staat om elk detail met onberispelijke helderheid en levendige kleuren vast te leggen, dankzij het 10-bits D-CineLike-kleurprofiel.

Door de hele video heen zul je getuige zijn van de magie van onze wandelexpeditie, terwijl we onze overnachting op de bergtop documenteren, genietend van de rust van de natuur terwijl we kamperen onder de sterrenhemel. Onze filmische shots brengen de kijker dichter bij de grootsheid van het landschap, waardoor je het gevoel krijgt deel uit te maken van het avontuur.

Om de visuele kwaliteit te verbeteren, hebben we ND-filters gebruikt, die zorgen voor een optimale belichting in verschillende lichtomstandigheden. Het resultaat is een verbluffende en filmische ervaring die je meeneemt naar het hart van de adembenemende vergezichten van Zwitserland. Van gouden zonsopgangen tot dramatische bergschaduwen, elk frame vertelt een uniek verhaal dat de zintuigen boeit.

Ervaar de schoonheid van Zwitserland als nooit tevoren terwijl we de mogelijkheden van de DJI Mini 3 Pro demonstreren in dit filmische meesterwerk. Of je nu een avonturier bent, een liefhebber van drones of gewoon iemand die de wonderen van de natuur waardeert, deze video zal je zeker inspireren en ontzag inboezemen.”

De DJI Mini 3 Pro is bij Cameranu in de volgende configuraties leverbaar:

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier