Nieuws

DJI hint in ‘Double Up’-aankondiging op komst Air 3

Een update op Twitter geplaatst door dronemaker DJI met daarin de hint ‘Double Up’ lijkt te duiden op de officiële aankondiging van de DJI Air 3, een drone waarvan de afgelopen weken al de nodige details uitlekten. Als datum voor de release van het nieuwe product noemt DJI 25 juli, precies over een week dus. In de teaservideo wordt gehint op een dubbele camera, met de mogelijkheid om te zoomen.

Publiek geheim

Het is onderhand een publiek geheim dat DJI’s aankomende product een nieuwe drone in de Air-serie betreft. Zoals bij vrijwel alle andere productreleases kwam er in de afgelopen week een stroom van geruchten op gang over de DJI Air 3, met als climax de verspreiding van productinformatie die vroegtijdig online verscheen bij een Zweedse retailer.

Vrijwel zeker is dat we op 25 juli deze nieuwe drone kunnen verwelkomen. Bezitters van een DJI Mavic 2 of Air 2S reageren vooralsnog lauwtjes op de specs van de Air 3. Met name het ontbreken van een 1″-sensor wordt als gemis genoemd. Daar staat tegenover dat de nieuwe drone waarschijnlijk gebruikt kan worden in Open subcategorie A1.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “DJI hint in ‘Double Up’-aankondiging op komst Air 3

  • Mark Vermaat

    Blijft altijd leuk die, al dan niet bewuste, “leaks” en het gegons op social media rondom een nieuw product. Een goedkopere vorm van reclame kan DJI zich niet wensen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier