ProProductnieuws

Drone Volt onthult Hercules 20 High-Dra voor gevel-, dak- en infrastructuurreiniging

Drone Volt, een in Frankrijk gebaseerde fabrikant van gespecialiseerde UAS-systemen, heeft de Hercules 20 High-Dra gelanceerd, een drone met hogedruksproeier die is ontworpen voor het reinigen van gevels, daken en infrastructuur. Volgens Drone Volt kan het systeem de efficiëntie en prestaties in de reinigingsindustrie letterlijk en figuurlijk op een hoger niveau brengen.

Hogedrukreiniging op hoogte

De Hercules 20 High-Dra wordt geleverd met een geavanceerd hogedrukreinigingssysteem dat ongeëvenaarde schoonmaakprestaties biedt. Met een maximale druk van 250 bar is dit krachtige systeem in staat om zelfs de meest hardnekkige vuil-, residu- en vlekkenproblemen aan te pakken.

Het hogedrukreinigingssysteem is gebouwd met hoogwaardige componenten en ontworpen om bestand te zijn tegen de eisen van intensieve reinigingsoperaties. De drone is gebaseerd op het bestaande Hercules 20-platform, zodat compatibiliteit gegarandeerd is. Dankzij de drukregelfunctie is het mogelijk om de waterstroom aan te passen aan verschillende reinigingstaken, waardoor optimale reinigingsresultaten worden gegarandeerd zonder dat delicate oppervlakken of daken van gebouwen worden beschadigd.

Kenmerken

Belangrijkste kenmerken van de Hercules 20 High-Dra:

  • Maximale druk: 250 bar
  • Instelbare drukregeling
  • Ideaal voor het reinigen van infrastructuur (windturbines, bruggen, etc.), gevels en daken van gebouwen
  • Groot draagvermogen: kan tot 15 kg tillen
  • Verstelbare spuitlans voor behandeling op maat en veilige afstand
  • Draadloze radiobesturing voor eenvoudige en efficiënte bediening van het hogedruksysteem
  • Flexibele en duurzame slang voor gemakkelijk hanteren van de drone
  • Eenvoudig op te zetten technologie met “Easy-In” functie die de druk geleidelijk verhoogt voor een stabiele vlucht

Meer informatie

Volgens Drone Volt wordt het reinigen van gevels, daken en infrastructuur met de Hercules 20 High-Dra eenvoudiger en effectiever dan ooit tevoren. Op de website van Drone Volt is meer informatie te vinden over de Hercules 20 High-Dra sproeidrone en andere producten van Drone Volt.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier