#advMarkt

DroneLand opent vestiging in België

DroneLand, gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van drones en accessoires, het verstrekken van advies en het verzorgen van opleidingen, kondigt een uitbreiding naar België aan. Het bedrijf opent op testcentrum DronePort in Sint-Truiden een fysieke winkel om beter tegemoet te komen aan de behoeften van Belgische klanten. Guy Verhoeven is aangetrokken als Sales Manager voor de regio België.

Klantenservice verbeteren

DroneLand richt zich sinds de oprichting in 2014 zowel op recreatieve dronevliegers als bedrijven die drones willen inzetten. De laatste jaren richt het bedrijf zich steeds meer op zakelijke en overheidsklanten. Producten worden online en via de vestiging in Almere verkocht. De uitbreiding in België is ingegeven door de wens om de klantenservice te verbeteren door klanten aldaar laagdrempelig toegang te bieden tot DroneLand-producten, diensten en expertise, zonder dat ze ver hoeven te reizen.

De nieuwe DroneLand-winkel in België belooft de hoogwaardige service en dienstverlening van het moederbedrijf te leveren vanuit een lokale vestiging. Of klanten nu op zoek zijn naar de nieuwste drone-modellen, accessoires of professioneel advies, ze kunnen voor al deze zaken terecht bij de Belgische vestiging van DroneLand.

DronePort

De nieuwe vestiging bevindt zich op DronePort in Sint-Truiden, een locatie met een rijke luchtvaarthistorie. Ooit was het een van de belangrijkste luchtvaartcentra in België en Europa, en het diende als een toonaangevend opleidingscentrum voor de Belgische militaire luchtvaart. Vandaag de dag biedt de locatie uitgebreide testmogelijkheden voor drones, met functies zoals een buiten vliegkooi, een start- en landingsbaan en diverse testlocaties.

Met de uitbreiding naar België verwelkomt DroneLand Guy Verhoeven als Sales Manager voor DroneLand België. Guy, met zijn uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van de industrie, zal de relaties met de Belgische klanten van DroneLand versterken.

Contact en adres

Belgische klanten zijn van harte welkom bij DroneLand op DronePort, Lichtenberglaan 1090, 3800 Sint-Truiden. Bezoek voor meer informatie de website van DroneLand België: www.droneland.be of neem contact op via +32 (0) 11987547 of info@droneland.be.

Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier