Video

Kijken: deze dronevideo’s werden opgenomen met de nieuwe DJI Air 3

De kersverse DJI Air 3 biedt een aantal nieuwe, creatieve mogelijkheden voor beeldmakers. Ten eerste is er het dubbele camerasysteem, dat je laat switchen tussen 24 en 70 mm brandpuntsafstand, zonder kwaliteitsverlies. Ten tweede is er de mogelijkheid om 4K 100 fps slowmotion beelden op te nemen. Ten derde maakt de nieuwe waypointfunctie het mogelijk om spectaculaire hyperlapse-overgangen te maken. Drie video’s geven een indruk van de nieuwe mogelijkheden.

DJI Air 3: Slowmotion Cinematic Shots

Deze eerste demovideo werd gemaakt door Stéphane Couchoud. Hij stelde de nieuwe slowmotion-mogelijkheid op de proef, en is enthousiast over het resultaat: “Hier is de nieuwe DJI Air 3! Het kleine broertje dat net zoveel functies biedt als de grote broers! Hierbij een kleine presentatie van een stoomtrein in de buurt van mijn huis. Ik ben fan! Een dagje filmen om cinematische beelden te maken met deze 2 lenzen: 24 mm en 70 mm!”

DJI Air 3 | Cinematic Indonesia

Deze tweede voorbeeldvideo werd gemaakt door Michael Gray (Mikevisuals), die de Air 3 meenam naar Bali en daarbuiten. “We hebben een aantal ongelooflijke locaties in Indonesië bezocht om deze drone op de proef te stellen – ik hoop dat je geniet! Deze krachtige en toch draagbare drone heeft een lichtgewicht en compact dubbel systeem: 24 mm en 70 mm en 4K 100 fps voor vloeiende, filmische slow motion. De omnidirectionele obstakeldetectie van de Air 3 zorgt voor ononderbroken opnames en een naadloze vliegervaring, zelfs in de meest complexe omgevingen.”

Chasing Volcanos – With The New DJI Air 3

Deze derde video werd opgenomen in IJsland, door Bjorn Steinbekk. Hij maakte opnames van de vulkaan. “Met drones is het gemakkelijker geworden om de natuur naar mensen te brengen voor videomakers. Ze bieden bijvoorbeeld verschillende perspectieven en zijn essentieel om een actieve vulkaan in IJsland naar een wereldwijd publiek te brengen, één frame en één foto tegelijk. Ik durf rustig te stellen dat de nieuwe DJI Air 3, die is uitgerust met een 24 mm groothoekcamera en een 70 mm medium telecamera, cruciaal zal zijn bij het documenteren van de nieuwe aarde die de komende dagen en weken wordt geboren en evolueert.”

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier