Video

Kijken: fascinerende tilt-shift dronevideo van Schloss Elmau in Beieren

De timelapse tilt-shift dronevideo’s van Joerg Daiber – bekend van zijn YouTube-kanaal Little Big World – zijn altijd meer dan de moeite waard. In zijn laatste creatie zien we het prachtige Schloss Elmau en omgeving, gelegen in de Duitse deelstaat Beieren. Het tilt-shifteffect zorgt in combinatie met de timelapse-opnametechniek wederom voor een verrassend schouwspel.

Schloss Elmau

In de beschrijving bij de video vertelt Joerg meer over de productie: “Schloss Elmau is een vijfsterrenhotel en nationaal monument, gelegen tussen Garmisch-Partenkirchen en Mittenwald in een heiligdom van de Beierse Alpen, Duitsland. Het ligt aan de voet van het Wettersteingebergte. Het is de enige locatie waar de G7-top twee keer is gehouden. Ik had het geluk door hen te worden uitgenodigd om beelden te schieten van de zomeractiviteiten in de vallei rondom het hotel. Met dank aan Naomi Jödicke voor het mogelijk maken van deze aflevering.”

Voor het maken van de opnamen maakt Joerg gebruik van een Panasonic Lumix GH4 en GH5, 14-140 mm en 7-14 mm Lumix-lenzen en de DJI Mini 3 Pro. De postproductie vond plaats in DaVinci Resolve Studio.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier