Video

Kijken: Lofoten x DJI Mavic 3 | 4K cinematische reisvideo

Ontdek de buitengewone natuurlijke pracht van de Lofoten! Deze betoverende eilandengroep in Noorwegen staat bekend om zijn majestueuze bergen, dramatische fjorden, uitgestrekte stranden en kleurrijke vissersdorpen. Met behulp van een DJI Mavic 3 en Canon EOS R6 legde Krisztian Nagy (RistyPics) uit Hongarije de weergaloze schoonheid van deze unieke plek vast.

Lofoten

De Lofoten-eilanden, gelegen boven de poolcirkel, worden vaak omschreven als een paradijs voor fotografen. Dankzij drones is het mogelijk om deze weergaloze schoonheid vanuit een geheel nieuw perspectief te bewonderen. Onderstaande dronevideo brengt je op ooghoogte met majestueuze bergpieken, laat je zweven boven kalme fjorden en vliegen langs de kenmerkende rode vissershutten, genesteld tussen groene heuvels en witte zandstranden.

Terwijl je deze dronevideo bekijkt, word je betoverd door de ruige, ongerepte natuur. De dramatische bergformaties rijzen op uit de azuurblauwe zee, en de met sneeuw bedekte toppen weerspiegelen zich in kalme, spiegelachtige wateren. Het is bijna alsof je in een schilderij bent gestapt, waar de kleuren en contrasten tot leven komen en een onwerkelijke sfeer creëren.

Henningsvær en Fredvang-bruggen

In de video komen onder andere enkele prachtige beelden van het iconische vissersdorp Henningsvær op het eiland Austvågøy voorbij, Verderop in de video zie je de Fredvang-bruggen die de eilanden Moskenesøya en Flakstadøya met elkaar verbinden. De trips werden ondernomen vanuit Hattvika Lodge.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier