Video

Kijken: Ongezien Zuid-Oeral

Het Zuidelijke Oeralgebergte maakt deel uit van het grotere Oeralsysteem, dat een van de oudste bergsystemen ter wereld vertegenwoordigt en het noordelijke deel van de kloof tussen de Aziatische en Europese continenten vormt. In deze mooie dronevideo van Nikita Yumshanov verken je de zuidelijke Oeral-regio van bovenaf. De video bevat beelden uit de republiek Basjkortostan, de oblast Tsjeljabinsk en de oblast Orenburg, drie van de belangrijkste provincies in de zuidelijke Oeral.

De opnames werden gemaakt met een DJI Mini 3 Pro, in 10 bit D-Cinelike. Kleurcorrectie en editing vonden plaats in DaVinci Resolve 18.1.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier