#advDronefotografie

Doe mee: fotowedstrijd Nederland in Dronevlucht | EIFFEL Projects

Houd jij je hobbymatig of als professional bezig met dronefotografie? Dit is de kans om jouw talent te laten zien! Door mee te doen aan de fotowedstrijd Nederland in Dronevlucht maak jij jouw talent zichtbaar én ontdek je Nederland door de ogen van EIFFEL Projects. De hoofdprijs is een zeer complete DJI Air 3 drone met Smart Controller.

Impact maken

EIFFEL Projects wil impact maken op de fysieke leefomgeving. Het is onze missie om Nederland toekomstbestendiger te maken. Werken aan toekomstbestendige infrastructuur, veilige dijken, gebiedsontwikkelingen en de energietransitie is werk dat er voor ons toe doet.

Dronefotografie leent zich bij uitstek om onze leefomgeving in beeld te brengen. Daarom organiseert EIFFEL Projects deze fotowedstrijd, in samenwerking met Dronewatch.

Laat je creativiteit opstijgen en win

In deze wedstrijd strijden 5 dronefotografen om vette prijzen. De 5 fotografen worden verkozen via een voorselectie. Wil jij kans maken om mee te doen? Stuur dan een eigen, nog niet gepubliceerde foto in, in het thema Infrastructureel werk in Nederland. Dit kan tot en met 29 september 2023.

De niet zo kleine lettertjes:

Een panel bekijkt de inzendingen en maakt een selectie van 5 deelnemers die het tegen elkaar gaan opnemen in de periode oktober-november. Zij mogen 3x een foto inzenden met elke keer een ander thema, die dan worden beoordeeld door het panel en door het publiek. Op 23 november worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de inhouse expositie van EIFFEL Projects in Arnhem.

Meld je aan via de volgende link: eiffel.nl/business-units/nederland-in-dronevlucht

Vliegen en winnen!

Waar je het voor doet? Je krijgt de kans om jouw werk te exposeren in ons clubhuis én je kan vette prijzen winnen!

Hoofdprijs:
DJI Air 3 Fly More Combo + Smart Controller
1 op 1 coaching van Wiebe de Jager

Publiekswinnaar:
Personal branding masterclass door Team EIFFEL
(Bouw aan je eigen merk)

De masterclass wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Verder krijg je de kans om samen met het Team EIFFEL productieteam een van de vele events te filmen en/of fotograferen.

Na afronding van de wedstrijd wordt er contact met je opgenomen om de masterclass in te plannen.

Mis je toch nog wat informatie? Neem dan contact met ons op via communicatie@eiffel.nl

 

Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier