Video

Kijken: DJI Avata Cinematic Showreel

Wist je dat je met de DJI Avata best wel goed cinematische droneshots kunt maken? Dat bewijst ook Maxim Oprea, die deze compacte FPV-drone meenam op diverse trips door Indonesië en Europa. Toegegeven, soms zit er wel èrg veel dynamiek in de shots, maar er zitten absoluut een aantal mooie pareltjes tussen. Bonuspunten voor de conditie van de rennende dame in de witte jurk!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

2 gedachten over “Kijken: DJI Avata Cinematic Showreel

 • Helaas heeft de Avata de cinewhoop markt deels omzeep geholpen.

  Nu moeten wij als ondernemer concureren met beginnende fpv piloten die voor een habbekrats in stabilize mode een cinewhoop schieten wat je overduidelijk terug ziet in de video.

  Heel vervelend dat je de klanten telkens moet uitleggen waarom hun goedkoper zijn en wij in manual mode vliegen en met andere drones vliegen dan DJI.

  Een potentiële klant van ons was uiteindelijk toch met iemand anders in zee gegaan omdat zijn DJI Avata gear er toch professioneler uitzag op de foto dan onze custom build en naked Gopro’s.

  Met als resultaat een video in stabilize mode wat een regelrechte belediging is voor de professionele Cinewhoop filmmakers.

  Beantwoorden
  • Avatar foto Wiebe de Jager

   Dat geloof ik zo. Maar uiteindelijk is de proof of the pudding in the eating. Als jij een superieur eindproduct levert, dan zou ik me geen zorgen maken over je dienstverlening. Je moet het natuurlijk wel goed weten te vermarkten.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier